ارز تتر قدرتمندترین استیبل کوین
ارز تتر (Tether) با علامت USDT قدرتمندترین استیبل کوین و پراستفادهترین رمزارز شناخته شده بازار کریپتو است که معمولا قیمت آن با نوسانات قیمت بازار ارزهای دیجیتال تغییر نمیکند.
تاریخچه تتر قدرتمندترین استیبل کوین
تتر در جولای 2014 در ابتدا با نام Realcoin شروع بکار کرد ولی بعد از مدتی نام خود را تغییر داد. آیفینکس (iFinex) در واقع مالک تتر است و این شرکت مدیریت صرافی رمزارز بیتفینکس (Bitfinex) را نیز برعهده دارد. بعدها در سال 2019 میلادی، رمزارز دیگری با نام تترگلد (Tether Gold) با پشتوانه طلا از سوی این شرکت عرضه شد.
تتر با علامت اختصاری USDT روی پلتفرم امنی (Omni) عرضه شد که در واقع زیر لایه ای از شبکه بلاک چین بیت کوین بود. این پلتفرم امکانات مختلفی را به کابران رائه میدهدکه امکان نقل و انتقال و تبادل توکن های مختلف را فراهم میکند. تتر با استاندارد ERC-20 بر بستر اتریون و بلاک چینهای ترون و ایاس، الگورند و بیت کوین کش نیز عرضه میشود. دسترسی به تتر کار سختی نیست و روی شبکههای بلاک چین مختلفی معامله میشود.
این ارز دیجیتال از یک طرف همانند سایر رمزارزهای بازار معامله میشود و از سوی دیگر از نوسانات بازار تبعیت نمیکند و قیمت نسبتا ثابتی دارد که از مزایای آن محسوب میشود.
تعریف رمزارز تتر ی
همان طور که گفته شد تتر با علامت اختصاری USDT، شناخته میشود و یکی از اصلیترین ویژگی های آن قیمت نسبتا ثابت آن است. ارزش هر یک تتر معولا برابر با یک دلار آمریکا است و با نوسانات شدید بازار، قیمت آن دچار تغییرات شدیدی نمیشود و به همین دلیل در دسته استیبل کوین های بازار قرار دارد؛ می توان گفت قدرتمندترین رمزارز باثبات بازار محسوب می شود.
کاربردهای ارز تتر
ارز تتر به عنوان قدرتمندترین استیبل کوین بازار، کاربردهای مختلفی دارد. معمولا تریدرها و معامله گران از تتر برای انتقال دارایی دیجیتالی از صرافی به کیف پول و بالعکس استفاده میکنند.
بسیاری از رمزارزهای بازار برپایه تتر معامله می شوند. در نتیجه معامله گران برای خرید ارزهای دیجیتال، دارایی خود را به تتر تبدیل کرده و برای خرید رمزارز در صرافیها از آن استفاده میکنند.
نقل و انتقال تتر بسیار سریع و ساده است. همین ویژگیها در کنار ثابت بودن ارزش آن باعث شده در بین معامله گران محبوبیت خوبی کسب کند.
قیمت ارز تتر قدرتمندترین استیبل کوین
ارز تتر قدرتمندترین استیبل کوین که دارای قیمت باثباتی است در بازار کریپتو شناخته میشود. دلیل این مساله آن است که به ازای هر یک واحد تتر USDT، یک دلار در خزانه بانکها نگهداری میشود. اما دادههای وب سایت کوین مارکت کپ نشان میدهد که قیمت تتر همیشه دقیقا با یک دلار آمریکا هم نیست و نوسانات جزیی از این مقدار دارد و گاهی کمی بالاتر یا پایین تر معامله میشود.
قیمت ثابت تتر
شاید این سوال پیش بیاید که چرا قیمت تتر ثابت است؟
دلیل این موضوع آن است که به ازای هر یک واحد تتر با علامت اختصاری USDT تولید میشود معادل یک دلار در خزانه داری بانکها ذخیره میشود. این یک دلار در واقع پشتوانه آن یک واحد رمزارز محسوب میشود. به همین دلیل قیمت تتر نسبتا ثابت است و نوسانات بسیار جزیی دارد.
چگونه تتر خریداری کنیم؟
یکی از سوالاتی که ممکن است از سوی تازه واردها به بازار کریپتو مطرح شود آن است که چگونه میتوانیم تتر خریداری کنیم؟
برای خرید تتر از سوی کاربران ایرانی، سادهترین راهکار خرید از صرافیهای آنلاین است.
سرمایه گذاران میتوانند در صرافیهای رمزارز داخل ایران یا برخی صرافیهای بین المللی، حساب کاربری باز کرده و معاملات را انجام دهند. زمانی که در یک صرافی ایرانی حساب کاربری باز کرده و تایید هویت شما به انجام برسد، به راحتی و از طریق کارت های بانکی میتوانید پول را به حساب کاربری خود در صرافی منتقل کرده و تتر یا هر رمزارز دیگری را خریداری کنید.
برای خرید تتر در صرافیهای خارجی نیز لازم است دارایی خود را به صرافی منتقل کرده تا بتوانید تتر یا هر رمزارز دیگری خریداری کنید.
درنظر داشته باشید که برای خرید رمزارز از صرافیهای خارجی حتما باید وضعیت باز کردن حساب کاربری با آیپی ایران را بررسی کرده و شرایط احراز هویت را در آن صرافی مورد توجه قرار دهید.
کیف پول تتر
کیف پول دیجیتالی معمولا برای نگهداری رمزارزهای مختلف کاربرد دارد و سرمایه گذارانی که بخواهند دارایی دیجیتالی خود را در قالب تتر با علامت اختصاری USDT نیز ذخیره کنند، لازم است از کیف پولهای رایج استفاده کنند.
یکی از مزایای تتر آن است که در تمامی صرافیهای کریپتو فهرست شده و کیف پول های مختلفی از آن پشتیبانی میکنند. به همین دلیل دارندگان تتر به راحتی میتوانند از بین گزینههای مختلف کیف پول دیجیتال، مورد مناسب خود را انتخاب کنند.
یکی از معروفترین کیف پولهای نرم افزاری برای نگهداری تتر، کیف پول دیجیتالی مای اتر والت یا همان Myetherwallet است که برخی از کاربران استفاده از آن را ترجیح می دهند. کوینومی یا Coinomi نیز یکی دیگر از کیف پولهای تتر است. در بین محبوب ترین کیف پول های نرم افزاری تتر نام تراست والت یا Trust Wallet نیز دیده می شود. علاوه بر این اتمیک والت یا Atomic Wallet نیز یکی دیگر از گزینه های موجود است که طرفداران خودش را دارد.
علاوه بر کیف پول های نرم افزاری، برخی سرمایه گذاران برای ذخیره کردن و نگهداری تتر از کیف پول های سخت افزاری استفاده می کنند که معروف ترین آنها کیف پولهای سختافزاری لجریا Ledger و کیف پول سخت افزاری ترزور یا Trezor است که هر کدام از کیف پول های نرم افزاری و سخت افزاری مزایای خاص خودش را دارد.
آینده ارز تتر
آینده بازار کریپتو و تتر همیشه در هالهای از ابهام قرار دارد. در حالیکه برخی فعالان بازار بر این باور هستند که بازار رمزارزها آینده درخشانی دارد و در آینده شاهد رشد و شکوفایی بیشتری از آن خواهیم بود برخی دیگر از فعالان بازار نظر دیگری دارند و میگویند بازار کریپتو میتواند روزهای سختی را در ادامه تجربه کند و نمیتوان روی داراییهای دیجیتالی چندان حساب باز کرد.
حتی برخی تحلیلگران ورود به بازار کریپتو را تا حتی خطرناک میدانند. این در حالی است که تعداد سرمایه گذاران رمزارزها هر روز افزایش پیدا میکند و باید دید در ادامه این روند به چه سمت و سویی حرکت خواهد کرد.